Дебют першокурсника 2017

2017-11-17

/Files/images/deyubt_pershokursnikv_2017/IMG_1519.JPG

ДЕБЮТ ПЕРШОКУРСНИКА-2017

Більшість вважає, що студентські роки є чи не найкращими роками у житті людини. Це не тільки навчання, але й цікаве активне громадське та культурне життя, яке відкриває перед студентами безліч можливостей та перспектив.

У Дніпрорудненському індустріальному технікумі студентське життя наповнене цікавими зустрічами, різноманітними заходами та яскравими подіями.

Одним із найулюбленіших культурно-масових заходів технікуму за традицією є студентський КВК «Дебют першокурсника-2017».

Ось і у цьому році він традиційно відбувся 17 листопада і був присвячений Міжнародному дню студента.

Відкрив урочисту частину свята почесний гість - голова Василівської районної ради Денис Сергійович Калінін, який привітав присутніх з Міжнародним днем студента та побажав успіхів та натхнення.

Змагалися студенти-першокурсники груп – БЕС-17, ПР-17, ЕРГО-17, ТОМ-17, а допомагали їм керівники груп і куратори з числа старшокурсників. Дуже приємно, що поруч, ще з не зовсім сміливими новачками, на сцені показували свою майстерність досвідчені «КВНщики» команди технікуму: Мантурова Іванна, Яковлєв Дмитро, Варава Максим, Григоренко Максим, Ломейко Роман, Абрамов Влад, Рабешко Олександр.

Усі присутні насолоджувалися неймовірною грою усіх учасників конкурсу. Хто кращий?! Важко визначити, а тип паче розподілити місця… Тому найскладніша місія дісталася шановним членам журі, до складу якого увійшли: представник дирекції з персоналу ПрАТ «ЗЗРК» Максим Ващук, представник Міжфракційного об’єднання жінок-депутатів «Рівні можливості» Валентина Андріївна Дубицька, власник мережі магазинів «Аргос» Сергій Володимирович Тихонов, директор турагентства АліВія-Тур Аліса Ігорівна Кручиніна, приватний підприємець Людмила Олександрівна Бадова, випускник технікуму Сергій Саєнко та, звісно, голова журі – директор технікуму Наталія Вікторівна Новік.

У процесі напруженої боротьби іскрометного студентського гумору кращими було визнано команду групи електромеханіків – ЕРГО-17!!!

А ми вітаємо і переможців, і інших учасників команд-дебютантів, бо кожний, хто вийшов на сцену, отримав свою особисту перемогу, показавши неабияку сміливість та артистизм!!!

Святкова програма, окрім конкурсних змагань, складалася із концертних номерів талановитої молоді нашого міста. Зокрема, студентів привітала акробатичною композицією наша постійна гостя Поліна Карнаух, а учениці гімназії «Софія» Башилова Марія та Зіміна Таїсія подарували відразу три концертні номери, серед яких - хореографічна композиція контемп та запальний вокал. Чудовий подарунок підготував для усіх присутніх студент групи ЕРГО-15 Дмитро Яковлєв, який разом з керівником танцювального колективу «Liza Gracia» виконав яскравий танець зук. Не обійшлося і без наших випускників. Нам приємно, що в цю важливу та радісну мить з нами випускник групи ПР-13 – Сергій Саєнко, який звик бути завжди на сцені як ведучий важливих заходів, є досвідченим «КВНщиком» команди технікуму, а сьогодні вперше дивиться на сцену із залу, посівши почесне місце в суддівській колегії. Нам приємно, що з нами в цей день випускник групи ПР-12 – Олександр Платонов та випускник групи ТОМ-12 – Дмитро Куліш. Вони підготували святковий подарунок у складі танцювального колективу «Liza Gracia», подарувавши усім присутнім романтичну сальсу.

Швидко минули майже три години свята! За традицією, програму завершили куратори команд, до яких долучилася команда «КВНщиків» технікуму і подарували неймовірні враження від запального танцю під музику 80-х.

Святкова атмосфера, гарні враження, хвиля позитивного адреналіну ніяк не відпускали уболівальників та глядачів, яких у цей день було неймовірно багато!!!

Церемонія нагородження! – і ось – І місце! - переможці визначені!

Усі учасники конкурсних змагань отримали дипломи та подарунки від наших спонсорів. Головний приз команді переможців вручили секретар міської ради Лариса Петрівна Решетняк та представник ПрАТ «ЗЗРК» Максим Ващенко - команда групи ЕРГО-17 на чолі з керівником групи та кураторами інших груп 6 грудня поїде до м. Запоріжжя на фінал Запорізької відкритої ліги.

Ми висловлюємо щиру подяку усім спонсорам нашого Дебюту, а саме:

Дніпрорудненській міській раді, ПрАТ «ЗЗРК», Міжфракційному об’єднанню жінок-депутатів «Рівні можливості», власникам турагентства АліВія-Тур, приватним підприємцям Людмилі Бадовій та Сергію Тихонову, фотостудії VITANT.

Дякуємо нашим спонсорам та гостям за чуйне ставлення до змістовного дозвілля студентів технікуму та небайдужість до культурного розвитку студентської молоді міста!

/Files/images/deyubt_pershokursnikv_2017/IMG_1353.JPG/Files/images/deyubt_pershokursnikv_2017/IMG_1378.JPG/Files/images/deyubt_pershokursnikv_2017/IMG_1394.JPG/Files/images/deyubt_pershokursnikv_2017/IMG_1359.JPG/Files/images/deyubt_pershokursnikv_2017/IMG_1399.JPG/Files/images/deyubt_pershokursnikv_2017/IMG_1416.JPG/Files/images/deyubt_pershokursnikv_2017/IMG_1419.JPG/Files/images/deyubt_pershokursnikv_2017/IMG_1457.JPG/Files/images/deyubt_pershokursnikv_2017/IMG_1502.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 459

Коментарi