Тиждень безпеки дорожнього руху

2018-11-20

/Files/images/borisenko_/ohorona_prats/1.png

В період з 12.11. по 16.11. у нашому коледжі в рамках Тижня безпеки дорожнього руху було проведено комплекс заходів, у яких взяли участь студенти та викладачі.

З 12.11. по 15.11. проводився конкурс стіннівок серед студентів І та ІІ курсів на тему “Молоде покоління за безпеку руху”.

13.11. – Проведена профілактична акція з попередження ДТП на сайті коледжу.

14.11. – Класні керівники навчальних груп провели виховну годину зі студентами на тему “Безпека на дорозі –безпека життя”.

15.11. – Проведення вікторини зі студентами ІІІ курсу на тему “Правила дорожнього руху – безпека мого життя”.

Під час проведення вікторини студенти переглянули презентації “Знаки дорожнього руху” та “Правила для велосипедистів та скутеристів”, соціальні відеороліки з правил безпеки дорожнього руху. Студенти із зацікавленістю відповідали на питання ведучих, розглядали життєві ситуації під час руху у якості пішохода та водія. Студенти показали достатній рівень знань з безпеки дорожнього руху. Інформація, що була використана під час проведення заходу була дуже корисною, цікавою та змістовною. Перемогла у цьому заході команда групи ЕРГО-16 під назвою “БТР”. Друге місце зайняла команда “Бумер” групи БЕС-16. Переможці отримали не тільки грамоти, а й масу задоволення! Вікторина була проведена інженером з ОП Тарасюк І.О. та викладачем з БЖД Жуковою Н.В.

16.11. – Підведення підсумків конкурсу стіннівок. Журі відмітило стіннівку групи ЕРГО-18 як найкращу та змістовну.

Проведення Тижня безпеки дорожнього руху не тільки поглибило знання студентів з правил поведінки пішоходів на дорозі, призначення та використання знаків дорожнього руху та дії світлофорів, але й сприяло розвитку практичних навичок підлітків.

/Files/images/borisenko_/ohorona_prats/Команда 1.jpg

/Files/images/borisenko_/ohorona_prats/Команда 2.jpg

/Files/images/borisenko_/ohorona_prats/Судьи 1.jpg

/Files/images/borisenko_/ohorona_prats/Газета 2.jpg/Files/images/borisenko_/ohorona_prats/Газета 1.jpg

/Files/images/borisenko_/ohorona_prats/В конце 1.jpg

/Files/images/borisenko_/ohorona_prats/В конце 2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 673

Коментарi