Місячник боротьби з туберкульозом

2019-05-06

/Files/images/borisenko_/foto-1.jpg

З 24 березня по 22 квітня 2019 року у Дніпрорудненському індустріальному коледжі проводився Місячник боротьби з туберкульозом, який був організований практичним психологом Жуковою Н.В.

Керівниками академічних груп були проведені бесіди зі студентами та написані профілактичні диктанти на тему: ''Профілактика туберкульозу''. В рамках Місячника був проведений конкурс плакатів, санбюлетнів до Дня боротьби із захворюванням на туберкульоз, в якому перше місце посіла академічна група ТБ -18 (1 курс).

10 квітня відбулася зустріч з фтізіатром Дніпрорудненської міської лікарні Короткою Валентиною Іванівною, яка провела повчальну лекцію-бесіду зі студентами 1 та 3 курсів. Слухачі прийняли активну участь в обговоренні питань щодо профілактичних мір та методів лікування захворювання.

Студенти та педпрацівники навчального закладу організували благодійну акцію ''Милосердя'' (зібрали дитячі речі, іграшки, фрукти для дітей-сиріт) та приєдналися до акції ПрАТ «ЗЗРК» ''Подаруй книгу дітям'' для дитячого будинку у м. Василівка.

/Files/images/borisenko_/foto-2.jpg

/Files/images/borisenko_/foto-3.jpg

/Files/images/borisenko_/foto-4.jpg

Благодійна акція "Милосердя" була організована практичним психологом Жуковою Н.В. та організатором коледжу Курлянчик О.В.

Активністю відзначилися наступні академічні групи: ТОМ-17, ЕРГО-16, ПР-16, ТБ-18, ПР-17, а також педпрацівники Бойко М.О., Малтиз Г.В., Тарасюк І.О., Суховій В.А., Попович Ю.О.

Щира вдячність тим, хто не залишився байдужим до дітей - сиріт, до їхньої нелегкої долі, бо ми знаємо, що чужих дітей не буває!!!

/Files/images/borisenko_/foto-2-1.jpg

/Files/images/borisenko_/foto-2-2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 413

Коментарi