• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Звіт про проведення Тижня охорони праці

Звіт про проведення Тижня охорони праці

2020-05-04

На виконання наказу директора Дніпрорудненського індустріального коледжу «Про проведення тижня з охорони праці» від 21 квітня 2020 № 32-ОД у коледжі з 27 по 30 квітня 2020 року проведено тиждень з охорони праці.

Цьогоріч Україна вкотре долучилася доініціативи Міжнародної організації праці та мала намір провести заходи до Всесвітньогодня охорони праці за тематикою, що присвячена вирішенню проблеми насильстваі домагань у сфері праці.

Однак запланованому завадила надзвичайна подія – спалах коронавірусної інфекції COVID-19, яка розпочалася в Китаї, згодом охопила Південну Корею, Іран, країни західноїЄвропи, а сьогодні вже панує у всьому світі. Тож темою Всесвітнього дня охорони праці-2020 стала боротьба з пандемією смертельно небезпечної недуги.

У коледжі розроблено план заходів для проведення тижня охорони праці, які всі було виконано.

З метою зменшення поширення пандемії COVID-19 на робочому місці і захисту та збереження життя та здоров’я працівників коледжуінженером з ОП Тарасюк І.О. була проведена он-лайн лекція на тему «Виробничий травматизм». Також за допомогою інтерактивної мапи всі співробітники коледжу мали можливість ознайомитися з «Порядком розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві» від 17 квітня 2019 р. № 337.

https://www.mindmeister.com/1477356221?t=ZkJJx5jpmc

/Files/images/borisenko_/Снимок 1.JPG

Серед працівників був проведений он-лайн тест «Перевірь свої знання з охорони праці» https://forms.gle/dAzkFkbpW4y31EYm7, найкращі знавцями охорони праці стали завідувач лабораторії Баранова І.С. та викладач машинобудівельних спецдисциплін Вишневська І.Л. Вони були нагороджені грамотами.

/Files/images/borisenko_/Снимок2.JPG

Були оновленні куточки із пропаганди створення, впровадження та забезпечення охорони праці.

Керівниками структурних підрозділів постійно забезпечуються заходи, щодо дотримання в підпорядкованих структурних підрозділах безпечних та здорових умов праці на робочих місцях, запобігання виробничим травмам і погіршенню стану здоров᾿я працівників, поліпшення показників охорони здоров᾿я і безпеки праці.

/Files/images/borisenko_/ohorona_prats/гал1.jpg/Files/images/borisenko_/ohorona_prats/гал2.jpg/Files/images/borisenko_/ohorona_prats/гал3.jpg/Files/images/borisenko_/ohorona_prats/гал4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 681

Коментарi